LGBT SAMPAI RABA-RABA- DOSAKAH AKU?

Published on Sep 5, 2018
"CERITA VIRAL BULAN SEPTEMBER 2018"
"LGBT DOSAKAH AKU?"
Cerita kali ini mengisahkan Hafiz yang terjurus dalam lembah kehinaan LGBT. Pelbagai konflik dalam hidupnya sehingga dia meletakkan dirinya sebagai "biseksual".
Dihasilkan oleh Ammar Nazhan @amnazhan
Lakonan:-
Ammar Nazhan - @amnazhan
Azza Farahin - @azzazxnl
Aliff Farhan - @aliffarhan.n
Raffael izwal - @raffaiel.izwal
Aliff Danial - @aliffrashid
Nasrul - @nasr_nzl
Muhammad Arif- @iamariff_
Syafiq Hadzir - @syafiqhadzir_
CAMERAMAN :-
Syafiq Hadzir

Cerita ini adalah rekaan semata-mata tiada kena mengena antara mati ataupun yang masih hidup.
Sebarang sponsership boleh berhubung terus melalui emeil platinumrequired@gmail.com / @amnazhan

Comments

  • Hi boleh check out short film kami yang ke lima !!! DORM NERAKA ! us-tv.org/tv/video-LSMTRfjPuJM.html Terima kasih semua !! jom apa tunggu lagi? - @amnazhan

    • Yasmin n irshad Kena ambil treatment jugak..since theyre having active seks life. bukan smbung bercinta dengan org lain.. nnt merebak la HIV tu.. meseg biar full. Good try.

    • Noob punya video baik aku tengok lagu korea

    • tak reti wat vdeo tkpyh buat vdeo hanat. buang data masa aku je. baik aku tgok zukiee ke manfaat bnyak ending

    • Gimam sana ngn video ko babi

  • Ketara melayu minum heineken

  • part 2:57 lawak do

  • Yg berdosa cuma yg memeluk agama Islam, agama palsu nabi palsu

  • 0 A

  • ape bodoh punye vedio

  • Fik paten kali sangat paten paten kali ๐Ÿ’ฏ DOSA BESAR

  • What in the world ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ก

  • Here reaction from African Leaders us-tv.org/tv/video-WUPb7poscG8.html

  • Aq sorang je ke yang rasa part buah tembikai tu lawak๐Ÿ˜‚

  • Video ni lebih banyak mendatangkan mudarat drp pengajaran.

  • lagu ape yg diorg pakai time awek dia tahu dia ade hubungn sejenis tu ??

  • dadah betul ke tu ?

  • Sarah betul ke tu

  • Sarah betul keep tu

  • Aku tkleh tngk smpai habis do. Serious geli. Bye

  • *YA ALLAH YA RAHMAN YA RAHIM..TERIMALAH TAUBAT KAMI DGN TAUBATAN NASUHA..AMPUNKN DOSA2 KAMI,JAUHI KAMI DARI AZAB SEGALA AZAB SIKSAAMU.BERILAH KAMI KEMULIAAN DISISIMU YA ALLAH SERTA DGN KASIH SAYANG DARI RASSULLULLAH SAW..AMINN*

  • irsyad tu minm ark btul ke

  • Crita x de moral langsung..... hukum Islam dipermainkan....

  • Aliff farhan

  • bodoh punnya cerita ni

  • minum milo & coca cola sambil makan mentos...this is the peak of humanity

  • Tk ad ke certa lain

  • Bst cerita ni

  • Level 9999 tahap geli aq tgk vedio ni..nk muntah aq tgk

  • bodo lh irsyad๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ก

  • Korang minum carlsberg btul ke??? Ha

  • Geli hahhaha

  • Babi punye irsyad๐Ÿ˜‚

  • Sayang sekali video kayak gini dikait-kaitkan dengan ayat Al Qur'an pada endingnya. Tidak patut.

  • Gay euw

  • geli pulak aq tengok

  • Potong tembikai guna pisau bukan guna pencil๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ

  • halu pulis

  • Hot sia girlfriend dia

  • Minum casburg ke ?

  • Semua tibai hahaha

  • Best. Awek tu tetek besor.

    • amboi org tgk lain ko tgk lain๐Ÿ˜‚

  • aku sorng JE KE YANG KETAWA LEPAS YANG DIA KATA "bukan kat sini" HSHSHW

  • irsyad tu x kena hiv plak?

  • Tang2 scene lgbt je aku pecah ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

  • kenapa tak kahwin lelaki dengan lelaki terus..? sedangkan nak buat maksiat lelaki dengan lelaki..!?๐Ÿ˜’dah lah gay..

  • eee gay ๐Ÿ˜‚

  • geli gile doh

  • Coca cola je. Punnnn

  • ni geng kunyit ni..bahaya weiii๐Ÿ˜‚

  • Ya Allah ingat lah tuhan kamu weii

  • Ala maksud lgbt

  • Alamaaaaaaakkkkk ... aku lagiiii

  • he's gay ? and he's pregnant?

  • Woiii kau makan tak berdoa ke ๐Ÿ˜‚

  • eeiiii geli dooo

  • ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ anjing..lgbt..HIV ada pda llaki๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

  • Perempuan tu bodo jugak . Nak bgi2 badan dye kat laki dah tau laki mcm tu tk setia nak bagi jugak . kalau vedio kau nih aq akn bgi 0 star arr sebab pelakon laki Hafiz n pompuan tu blakon cm kayu do Alief Irfan blakon bagus bkn mcm pompuan tu blakon cam kayu

  • Ewwww nyaman sapa suruh

  • oi agak2 la bertaubat la wei kau ni bagus ke bodoh agak agk la . nk buat lakonan camni.balik rumah belajar agama islam& brtaubat la wei!!!!๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ก

  • Ya Allah

  • Saya tahu kfc yang dioorang pergi kat kl kfc tu saya pernah pergi

  • Terbaikkkk

    • Terbaik tu mksudnya jadikan pengajaran...apsal ko mcm isap gam..lol.

    • kau ni pesal tk pndai nk hormat agama sndiri ke.setahu aku semua agama ade budaya .mereka trsendiri tpi aku tk prnah dgr ade agama budaya die camni. bertaubat la wei.allah nmpak ape kau buat apa kau ckp kat dlm yutiup ni!!!!๐Ÿฉ

  • Geli pula aku walaupun lakonan.

  • Pabila geng pondan buat video.. taubat la ko.. gay mcm babii.. jenis mcm korg ni lah slalu bawak bala ko tau tak. Azab.. kalau nak gay sgt, jgn sampai buat video. Setan!!! Puiiiiii!!!!!

  • Hahahaha bdo jijik

  • jijik guee

  • Macam sial raffaiel gay HAHAHAHAHAHHA

  • Aku macam suka aliffarhan pulak๐Ÿ˜‚โค๏ธ

  • open minda supaya lebih kretif if nk buat video yg berkualiti. takde pengajaran dlm ni.apa bende sial korng ni semua . bajingan

  • Bila budak2 bodoh buat cerita

  • macam bod**h je cerita ni

  • Cita apa cam nie..tak bagus kalau dakยฒ tengok..patutnya berila pengajaran sikit :v Dan one more.. Geli sia๐Ÿ˜‚

  • Bongok gile dh lh merapu pastu cover dgn ayat quran sakai

  • Cam noobs je

  • 3:19 pondan

  • Geng mabuk

  • cerita apakah ini just merosakkan pemikiran budakยฒ

  • Uishh..tin calsberg betol la

  • nice tits

  • Usaha lg utk video kesedaran moral ni..tp video ni tak best..paham2 je la..

  • girl tu xkene hiv eh?

  • 3:06 "Potong tembikai guna pisau, jgn guna pensil" X DE SAPA POTONG GUNA PENSIL๐Ÿ˜‚

  • Jijik konon

  • Walaupun belakon ..aq xsnggup buat mcm tu..aq tgok pun geli la sial hahahhaa

  • Apalah.Buat video macam tak ada akal je

  • Sy bgi 5..5 doh

  • geli aku tgk video gay , lesbian ... mcm sialan ...hakhakhak tuii ...

  • Alahh bodohnye member. Itu aku dah bagi parang dah siakk. Geli siakkk.

  • Apakah.pompuan tu tak ley labuh lagi ke baju tu ๐ŸŒš

    • It helps to make the film seem more realistic ^^ Kalau tunjuk pompuan 'muslimah' nnti jd kontroversi pulak

  • Sedapnya main ahk ahk ngan awek

    • Lagi sedap kalau kau dh ade ikatan sah dengan pompuan tu ^^

  • Kunyit lah

  • Aku dari mula dah cringe weh !!!! Ma gad!!! Ade jugak eh manusia camnnih...๐Ÿ˜ž

  • Sep khayal lecohhhh niiii

  • Lelaki kena buat dengan lelaki cis bangla sesat dunia

  • pukimak punyaa video

  • Backgraound lagu tu ape

  • Tiber tunjuk ajar potong tembikai

  • Cuma nk ckp lakonan tu masih kayu xbrapa menjadi

  • Siapa nama perempuan tu guys?

  • 1:37 tu yang tin hijaj tu bukan air sprite...Tu air Arak kan??? Sensor bwah dia nampak bulat kat bawah sensor sikit tu

  • Min.. Tutup komen la min habis citer takde kecam.

  • Gais jangan ikut abang-abang ni ok. Makan Panadol sampai kick mcm ne

  • Takde pengalaman buat video jadilah video bodoh ni.... Lakonan kayu, logik kemana, moral pon takde cam bodo

    • +#CleanGang Kk

    • +Eludium Studios search ah esok belum tiba short film .... Aku antara salah seorang pelakon dia channel MonoKrom 32

    • Kau pandai buat video tak? Aku pon nak tengok remake video ni